Mbështjetja teknike dhe për shkarkimin

Nëse keni vështirësi për të shkarkuar ose për të parë librat, ju lutemi vini re informatat e mëposhtme:
 1. Ju lutemi, përdorni një Adobe Reader për të lexuar librat PDF. Me programe të tjera për lexim mund të ketë gabime në hapjen e librave.
 2. Sigurohuni të klikoni në kutinë e kontrollit të politikës së shpërndarjes në krye të faqes përpara shkarkimit.
 3. Pasi të bini dakord me politikën e shpërndarjes, klikoni mbi butonat Shkarko për librat që dëshironi të shkarkoni. Ruajeni dosjen PDF në një vend të përshtatshëm.
 4. Në disa pajisje mund t’ju duhet të hapni së pari Adobe Reader, pastaj të hapni dhe të shkarkoni dosjen PDF në Adobe Reader
 5. Nëse ju nevojitet mbështetje shtesë, ju lutemi dërgoni email te Technical Support duke dhënë hollësi për problemet që hasni. Do të ishte ndihmë për ne nëse mund të jepni sa më shumë informacion që të jetë e mundur për sistemin (pajisjen dhe programin) që përdorni.
  • Lloji i kompjuterit ose i pajisjes
  • Sistemi i operimit
  • Shfletuesi i rrjetit
  • Aplikacioni lexues PDF