Mirë se vini në faqen e internetit të botimeve për shpërndarje me shumicë


	Elemente Bazë të Jetës së Krishterë, Vëllimi Një


	Elemente Bazë të Jetës së Krishterë, Vëllimi Dy


	Krishti Gjithëpërfshirës

	Ekonomia e Perëndisë

	Elemente Bazë të Jetës së Krishterë, Vëllimi Tretë


	Njohja e Jetes

	Kisha e Lavdishme

Që nga viti 2003 Living Stream Ministry ka përgatitur për shpërndarje me shumicë një komplet të përzgjedhur të botimeve të saj. Posaçërisht, është botuar një seri prej shtatë librash në 40 gjuhë, ndërkohë që gjuhë të tjera po shtohen periodikisht. Dëshira jonë është që këto botime të shpërndarjes me shumicë të përhapen gjerësisht tej e ndanë tokës për të gjithë ata që kërkojnë ta njohin Perëndinë dhe qëllimin e Tij, pavarësisht nga kombësia ose gjuha e tyre.

Kemi dëshirën që përmbajtjen e plotë të këtyre shtatë botimeve ta bëjmë të arritshme nëpërmjet kësaj adrese interneti në të gjitha gjuhët aktualisht të disponueshme. Aq sa na lejojnë burimet, do të përpiqemi të shtojmë gjuhë të reja herë pas here. Ne do t’ju inkurajonim të lexoni seksionin Filloni ku do të gjeni disa informata ndihmuese për leximin e këtyre librave në mënyrën më të dobishme. Gjithashtu, i mirëpresim sugjerimet e kërkesat tuaja, duke përfshirë mënyrën si të merrni kopje të printuara të këtyre librave, të cilët tashmë janë të disponueshëm në shumë vende nëpërmjet shpërndarësve bashkëpunues.